Vejprnická 56, 318 00 Plzeň 378 605 711 posta@sgpilsen.cz
en de ru es
Sportovní gymnázium Plzeň Vstupní brána na vysokou školu

Fulltextové vyhledávání

Horní menu

Drobečková navigace

Úvod > Informace o škole > Projekty > EU, ESF > Sportovní gymnázium - škola 21. století > Fyzika - Chemie

Fyzika - Chemie

Laboratorní práce z fyziky
Laboratorní práce z chemie I.
Laboratorní práce z chemie II.

Laboratorní práce z fyziky

Název DUM (VM) Forma
DUMu (VM)
v originále
Odkaz na DUM (VM):
Měření fyzikálních veličin, zpracování výsledků měření P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.1.01
Měření délek PL - W VY_32_INOVACE_F_CH.1.02
Hustota pevných látek PL - W VY_32_INOVACE_F_CH.1.03
Určení hustoty Archimedovým zákonem PL - W VY_32_INOVACE_F_CH.1.04
Tření PL - W VY_32_INOVACE_F_CH.1.05
Jednoduché stroje PL - W VY_32_INOVACE_F_CH.1.06
Vlastnosti kapalin P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.1.07a
Vlastnosti kapalin PL - W VY_32_INOVACE_F_CH.1.07b
Termodynamika PL - W VY_32_INOVACE_F_CH.1.08
Kapacita kalorimetru PL - W VY_32_INOVACE_F_CH.1.09
Měrná tepelná kapacita pevné látky PL - W VY_32_INOVACE_F_CH.1.10
Změny skupenství látek PL - W VY_32_INOVACE_F_CH.1.11
Měrné skupenské teplo tání ledu PL - W VY_32_INOVACE_F_CH.1.12
Vlastnosti plynů PL - W VY_32_INOVACE_F_CH.1.13
Kmitavý pohyb na pružině PL - W VY_32_INOVACE_F_CH.1.14
Pohyb matematického kyvadla PL - W VY_32_INOVACE_F_CH.1.15
Sériové zapojení rezistorů PL - W VY_32_INOVACE_F_CH.1.16
Paralelní zapojení rezistorů PL - W VY_32_INOVACE_F_CH.1.17
Ohmův zákon pro uzavřený obvod PL - W VY_32_INOVACE_F_CH.1.18
Vedení proudu v kapalinách PL - W VY_32_INOVACE_F_CH.1.19
Galvanický článek PL - W VY_32_INOVACE_F_CH.1.20
Elektrolýza modré skalice PL - W VY_32_INOVACE_F_CH.1.21
Základní poznatky optiky P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.1.22
Zrcadla P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.1.23
Totální odraz světla PL - W VY_32_INOVACE_F_CH.1.24
Optická mohutnost čočky PL - W VY_32_INOVACE_F_CH.1.25
Oko P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.1.26
Vlnové vlastnosti světla P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.1.27a
Vlnové vlastnosti světla PL - W VY_32_INOVACE_F_CH.1.27b

Vysvětlivky:
DUM digitální učební materiál
VM vzdělávací materiál
P – PP prezentace v POWERPOINTu
PL – W pracovní list ve WORDu

zpět

Laboratorní práce z chemie I.

Název DUM (VM) Forma
DUMu (VM)
v originále
Odkaz na DUM (VM):
Nádobí, laboratorní sady P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.2.01
Práce se sklem P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.2.02
Procentuální složení směsi P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.2.03
Kyslík P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.2.04
Dělení směsi P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.2.05
Vodík P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.2.06
Dusík P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.2.07
Ověření vlastností vlastnosti HCl, S a sulfanu P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.2.08
Srážecí a komplexotvorné reakce P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.2.09
Prvky I. A II. A skupiny P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.2.10
Rozbor organické sloučeniny P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.2.11
Sublimace P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.2.12
Prvky skupiny bóru a jejich sloučeniny P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.2.13
Kyseliny boritá a křemičitá P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.2.14
Stanovení teploty tání P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.2.15
Přírodní indikátory P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.2.16
Vodík PL - W VY_32_INOVACE_F_CH.2.17
Kyslík PL - W VY_32_INOVACE_F_CH.2.18
Dusík PL - W VY_32_INOVACE_F_CH.2.19
Prvky I.A a A II.A skupiny PL - W VY_32_INOVACE_F_CH.2.20

Vysvětlivky:
DUM digitální učební materiál
VM vzdělávací materiál
P – PP prezentace v POWERPOINTu
PL – W pracovní list ve WORDu

zpět

Laboratorní práce z chemie II.

Název DUM (VM) Forma
DUMu (VM)
v originále
Odkaz na DUM (VM):
Acidobazické reakce P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.3.01
Reakce aminokyselin a bílkovin P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.3.02
Enzymy P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.3.03
Halogeny a jejich sloučeniny P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.3.04
Hydrolýza solí P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.3.05
Ovlivňování chemické reakce změnou koncentrace P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.3.06
Ovlivňování chemické reakce změnou teploty a
přítomností katalyzátoru
P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.3.07
Alkoholy P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.3.08
Izolace kaseinu z mléka a globulínů z hrachu P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.3.09
Příprava amoniaku z chloridu amonného P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.3.10
Termochemie P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.3.11
Změna zbarvení v průběhu chemické reakce P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.3.12
Vlastnosti hydroxiderivátů P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.3.13
Složení živé hmoty P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.3.14
Sacharidy P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.3.15
Zmýdelnění lipidů a vlastnosti mýdla P - PP VY_32_INOVACE_F_CH.3.16
HCl, sulfan PL - W VY_32_INOVACE_F_CH.3.17
Sacharidy PL - W VY_32_INOVACE_F_CH.3.18
Bílkoviny PL - W VY_32_INOVACE_F_CH.3.19
Vliv koncentrace, katalyzátoru a teploty na rychlost
chemické reakce
PP - P VY_32_INOVACE_F_CH.3.20

Vysvětlivky:
DUM digitální učební materiál
VM vzdělávací materiál
P – PP prezentace v POWERPOINTu
PL – W pracovní list ve WORDu

zpět