Laboratorní práce z fyziky
Laboratorní práce z chemie I.
Laboratorní práce z chemie II.
Název DUM (VM) | Forma DUMu (VM) v originále |
Odkaz na DUM (VM): |
---|---|---|
Měření fyzikálních veličin, zpracování výsledků měření | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.1.01 |
Měření délek | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.02 |
Hustota pevných látek | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.03 |
Určení hustoty Archimedovým zákonem | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.04 |
Tření | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.05 |
Jednoduché stroje | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.06 |
Vlastnosti kapalin | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.1.07a |
Vlastnosti kapalin | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.07b |
Termodynamika | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.08 |
Kapacita kalorimetru | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.09 |
Měrná tepelná kapacita pevné látky | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.10 |
Změny skupenství látek | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.11 |
Měrné skupenské teplo tání ledu | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.12 |
Vlastnosti plynů | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.13 |
Kmitavý pohyb na pružině | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.14 |
Pohyb matematického kyvadla | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.15 |
Sériové zapojení rezistorů | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.16 |
Paralelní zapojení rezistorů | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.17 |
Ohmův zákon pro uzavřený obvod | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.18 |
Vedení proudu v kapalinách | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.19 |
Galvanický článek | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.20 |
Elektrolýza modré skalice | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.21 |
Základní poznatky optiky | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.1.22 |
Zrcadla | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.1.23 |
Totální odraz světla | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.24 |
Optická mohutnost čočky | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.25 |
Oko | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.1.26 |
Vlnové vlastnosti světla | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.1.27a |
Vlnové vlastnosti světla | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.27b |
Vysvětlivky:
DUM digitální učební materiál
VM vzdělávací materiál
P – PP prezentace v POWERPOINTu
PL – W pracovní list ve WORDu
Název DUM (VM) | Forma DUMu (VM) v originále |
Odkaz na DUM (VM): |
---|---|---|
Nádobí, laboratorní sady | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.2.01 |
Práce se sklem | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.2.02 |
Procentuální složení směsi | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.2.03 |
Kyslík | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.2.04 |
Dělení směsi | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.2.05 |
Vodík | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.2.06 |
Dusík | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.2.07 |
Ověření vlastností vlastnosti HCl, S a sulfanu | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.2.08 |
Srážecí a komplexotvorné reakce | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.2.09 |
Prvky I. A II. A skupiny | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.2.10 |
Rozbor organické sloučeniny | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.2.11 |
Sublimace | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.2.12 |
Prvky skupiny bóru a jejich sloučeniny | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.2.13 |
Kyseliny boritá a křemičitá | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.2.14 |
Stanovení teploty tání | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.2.15 |
Přírodní indikátory | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.2.16 |
Vodík | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.2.17 |
Kyslík | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.2.18 |
Dusík | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.2.19 |
Prvky I.A a A II.A skupiny | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.2.20 |
Vysvětlivky:
DUM digitální učební materiál
VM vzdělávací materiál
P – PP prezentace v POWERPOINTu
PL – W pracovní list ve WORDu
Název DUM (VM) | Forma DUMu (VM) v originále |
Odkaz na DUM (VM): |
---|---|---|
Acidobazické reakce | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.3.01 |
Reakce aminokyselin a bílkovin | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.3.02 |
Enzymy | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.3.03 |
Halogeny a jejich sloučeniny | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.3.04 |
Hydrolýza solí | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.3.05 |
Ovlivňování chemické reakce změnou koncentrace | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.3.06 |
Ovlivňování chemické reakce změnou teploty a přítomností katalyzátoru |
P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.3.07 |
Alkoholy | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.3.08 |
Izolace kaseinu z mléka a globulínů z hrachu | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.3.09 |
Příprava amoniaku z chloridu amonného | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.3.10 |
Termochemie | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.3.11 |
Změna zbarvení v průběhu chemické reakce | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.3.12 |
Vlastnosti hydroxiderivátů | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.3.13 |
Složení živé hmoty | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.3.14 |
Sacharidy | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.3.15 |
Zmýdelnění lipidů a vlastnosti mýdla | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.3.16 |
HCl, sulfan | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.3.17 |
Sacharidy | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.3.18 |
Bílkoviny | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.3.19 |
Vliv koncentrace, katalyzátoru a teploty na rychlost chemické reakce |
PP - P | VY_32_INOVACE_F_CH.3.20 |
Vysvětlivky:
DUM digitální učební materiál
VM vzdělávací materiál
P – PP prezentace v POWERPOINTu
PL – W pracovní list ve WORDu
Adresa
Vejprnická 56, 318 00 Plzeň
Tel.: 378 605 711
E-mail: posta@sgpilsen.cz
© 2024 Sportovní gymnázium Plzeň, posta@sgpilsen.cz