Laboratorní práce z fyziky
Laboratorní práce z chemie I.
Laboratorní práce z chemie II.
| Název DUM (VM) | Forma DUMu (VM) v originále |
Odkaz na DUM (VM): |
|---|---|---|
| Měření fyzikálních veličin, zpracování výsledků měření | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.1.01 |
| Měření délek | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.02 |
| Hustota pevných látek | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.03 |
| Určení hustoty Archimedovým zákonem | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.04 |
| Tření | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.05 |
| Jednoduché stroje | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.06 |
| Vlastnosti kapalin | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.1.07a |
| Vlastnosti kapalin | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.07b |
| Termodynamika | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.08 |
| Kapacita kalorimetru | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.09 |
| Měrná tepelná kapacita pevné látky | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.10 |
| Změny skupenství látek | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.11 |
| Měrné skupenské teplo tání ledu | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.12 |
| Vlastnosti plynů | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.13 |
| Kmitavý pohyb na pružině | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.14 |
| Pohyb matematického kyvadla | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.15 |
| Sériové zapojení rezistorů | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.16 |
| Paralelní zapojení rezistorů | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.17 |
| Ohmův zákon pro uzavřený obvod | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.18 |
| Vedení proudu v kapalinách | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.19 |
| Galvanický článek | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.20 |
| Elektrolýza modré skalice | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.21 |
| Základní poznatky optiky | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.1.22 |
| Zrcadla | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.1.23 |
| Totální odraz světla | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.24 |
| Optická mohutnost čočky | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.25 |
| Oko | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.1.26 |
| Vlnové vlastnosti světla | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.1.27a |
| Vlnové vlastnosti světla | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.1.27b |
Vysvětlivky:
DUM digitální učební materiál
VM vzdělávací materiál
P – PP prezentace v POWERPOINTu
PL – W pracovní list ve WORDu
| Název DUM (VM) | Forma DUMu (VM) v originále |
Odkaz na DUM (VM): |
|---|---|---|
| Nádobí, laboratorní sady | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.2.01 |
| Práce se sklem | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.2.02 |
| Procentuální složení směsi | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.2.03 |
| Kyslík | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.2.04 |
| Dělení směsi | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.2.05 |
| Vodík | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.2.06 |
| Dusík | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.2.07 |
| Ověření vlastností vlastnosti HCl, S a sulfanu | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.2.08 |
| Srážecí a komplexotvorné reakce | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.2.09 |
| Prvky I. A II. A skupiny | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.2.10 |
| Rozbor organické sloučeniny | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.2.11 |
| Sublimace | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.2.12 |
| Prvky skupiny bóru a jejich sloučeniny | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.2.13 |
| Kyseliny boritá a křemičitá | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.2.14 |
| Stanovení teploty tání | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.2.15 |
| Přírodní indikátory | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.2.16 |
| Vodík | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.2.17 |
| Kyslík | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.2.18 |
| Dusík | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.2.19 |
| Prvky I.A a A II.A skupiny | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.2.20 |
Vysvětlivky:
DUM digitální učební materiál
VM vzdělávací materiál
P – PP prezentace v POWERPOINTu
PL – W pracovní list ve WORDu
| Název DUM (VM) | Forma DUMu (VM) v originále |
Odkaz na DUM (VM): |
|---|---|---|
| Acidobazické reakce | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.3.01 |
| Reakce aminokyselin a bílkovin | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.3.02 |
| Enzymy | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.3.03 |
| Halogeny a jejich sloučeniny | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.3.04 |
| Hydrolýza solí | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.3.05 |
| Ovlivňování chemické reakce změnou koncentrace | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.3.06 |
| Ovlivňování chemické reakce změnou teploty a přítomností katalyzátoru |
P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.3.07 |
| Alkoholy | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.3.08 |
| Izolace kaseinu z mléka a globulínů z hrachu | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.3.09 |
| Příprava amoniaku z chloridu amonného | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.3.10 |
| Termochemie | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.3.11 |
| Změna zbarvení v průběhu chemické reakce | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.3.12 |
| Vlastnosti hydroxiderivátů | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.3.13 |
| Složení živé hmoty | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.3.14 |
| Sacharidy | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.3.15 |
| Zmýdelnění lipidů a vlastnosti mýdla | P - PP | VY_32_INOVACE_F_CH.3.16 |
| HCl, sulfan | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.3.17 |
| Sacharidy | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.3.18 |
| Bílkoviny | PL - W | VY_32_INOVACE_F_CH.3.19 |
| Vliv koncentrace, katalyzátoru a teploty na rychlost chemické reakce |
PP - P | VY_32_INOVACE_F_CH.3.20 |
Vysvětlivky:
DUM digitální učební materiál
VM vzdělávací materiál
P – PP prezentace v POWERPOINTu
PL – W pracovní list ve WORDu
Adresa
Vejprnická 56, 318 00 Plzeň
Tel.: 378 605 711
E-mail: posta@sgpilsen.cz
© 2025 Sportovní gymnázium Plzeň, posta@sgpilsen.cz